Interieurstyling

Interieurstyling

Wanneer doe je beroep op een interieurstylist?

Je woont al heel wat jaren in een huis en merkt dat je interieur de tand des tijds niet doorstaat.  Je gaat samenwonen of verhuist en je wilt van je huis een warme thuis maken. De kamers in je huis lijken in de loop der jaren een eigen leven te zijn gaan leiden en je wilt opnieuw een huis dat eenheid uitstraalt.  Je gaat bouwen of verbouwen en werkt samen met een architect.  Ook dan is het aangewezen om zo snel mogelijk een interieurstylist bij je plannen te betrekken.  Een architect kijkt naar het lijnenspel en de technische uitvoering, terwijl een interieurstylist zorgt voor de persoonlijke toets en de praktische zaken.

Interieurstyling is iets helemaal anders dan homestaging. Bij homestaging ligt de nadruk op het neutraliseren en zodanig inrichten van de woning dat een groot doelpubliek zich erdoor aangesproken voelt.  In interieurstyling hebben we het over grote(re) budgetten en een grote(re) tijdspanne om het project op te leveren.  Deze investering is bovendien niet tijdelijk: dankzij de interieurstylist voel jij je de komende jaren weer lekker in je opgefriste huis.   

Waarom beroep doen op een interieurstylist?

Als interieurstylist vind ik het belangrijk om de leefgewoontes van alle gezinsleden te kennen.  Ga je vaak op restaurant of is de keuken net het focuspunt in je huis ?  Ik hecht veel belang aan looplijnen in een huis.  Misschien heeft iemand een leuke hobby die aandacht mag krijgen of bezit je een kunstwerk dat op een prominente plek mag hangen?  

Ik volg de laatste trends en stijlen. Als een kameleon pas ik die kennis perfect toe terwijl ik tegelijk zorgvuldig rekening houd met jouw leefgewoontes en stijl. Ik heb oog voor details waardoor ik eenheid schep in een woning.  Dit kan door de zetels of tafel te vervangen, andere gordijnen op te hangen, een ander behangpapiertje te kiezen of een likje verf op de muren aan te brengen.  Indien jij een nieuwe keuken of badkamer wenst, kan deze zodanig ontworpen worden dat ze perfect aansluit bij de rest van het interieur.  Ieder ontwerp gebeurt op maat en mijn persoonlijke begeleiding zorgt voor een eenheid in je huis zodat het niet langer een onsamenhangende verzameling van losse kamertjes is.  Dit creëert een aangename sfeer waardoor je (terug) ten volle kunt genieten van je huis en iedereen zich er thuis voelt.  Ik maak van je pand een woning waarin de ziel van de bewoners wordt weerspiegeld zonder dat je huis een kopie van een etalage lijkt. 

Hoe gaan we te werk?  

Aan de hand van een interview bij je thuis werk ik een plan uit en doe voorstellen. Alles op maat van jouw budget en jouw wensen.  Dit kan gaan van het bespreken van de kleur van de muren tot het ontwerpen van een keuken, badkamer of kast, tot een volledige projectcoordinatie met lokale aannemers.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x